Обустава активности током трајања епидемије

Поштовани родитељи и остали корисници услуга Алго центра, обавештавамо вас да обустављамо активности у центру током наредног периода, због новонастале ситуације.

Ваља нам се свима наоружати стрпљењем, смирењем, бригом о другоме и разборитошћу те овај период искористити и као шансу, прилику да се преповежемо на начин који нам турбулентна свакодневница иначе ускраћује. Немојмо сво расположиво време утрошити на бригу и разговоре о претећој појави. Дечије очи су упрте у нас, играјмо друштвене игре, разговарајмо, читајмо, делимо послове у кући…ево прилике да децу наоружамо оним вештинама које су им заиста важне.
И…никако их немојмо препустити само екранима…стрес и неизвесност ће их гурати ка њима али их ви отимајте јер заправо сте деци потребни управо ви – ваша реч, загрљај, размена и утеха.

Дечица која су завиирила у свет читања уз Алго – нека наставе да откривају и увежбавају своје вештине као и вијугице па се дружимо поново…

Од јуна планирамо за предшколце припремни Алго курс читања и стимулације когнитивних вештина тако да ће будући прваци бити благовремено наоружани најважнијим вештинама.

До тада – остајте нам здрави, вредни и повезани са својим најближима!

Ваш, Алго центар

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published.