Психолошко тестирање сазнајних способности предшколаца у априлу и мају

За родитеље који желе да буду “начисто” са степеном опремљености својих малих будућих ђака за полазак у школу, у априлу и мају припремили смо ОПСЕЖНО ТЕСТИРАЊЕ ПРЕДШКОЛАЦА у АЛГО Центру, са попустом од 30% у односу на редовну цену.

У нашем центру одабрали смо комплет (батерију) тестова која деци пружа изазов у форми игре, а родитељима и процењивачу поуздан и детаљан извор информација. Поносно истичемо да ретко која кућа располаже тестовима на које се у АЛГО центру ослањамо.

Тестирање обављамо на три нивоа, међу којима родитељи могу да направе избор – ниво намењен процени просечне и даровите деце, ниво намењен процени деце код које постоји сумња на присуство развојних сметњи и скраћену процену намењену свој деци. Будући да свесрдно радимо на томе да се развеје копрена “тајанствености” са психолошког тестирања, настојимо да упознамо и едукујемо родитеље о подацима које нам дају поједини тестови, и да им омогућимо да се укључе у одабир тестова који ће бити примењени. Тиме се уједно успешније усклађују родитељска очекивања и формирају превентивне стратегије за рад са дететом.

Тестирање обавља наш психолог обучен за неуропсихолошку дијагностику Љиљана Ранђић. Више информација можете наћи на овој страници.

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published.